• Osta nyt, maksa myöhemmin
  • Löydä Starlight
  • Ilmainen toimitus ja palautus yli 50€ arvoisiin tilauksiin 

info@matkalaukut.fi

Vastaamme 24h sisällä

  • Samsonite XBR 15.6 - Datorryggsäck Svart
  • Samsonite XBR 15.6 - Tietokonereppu Musta
  • Samsonite XBR 15.6 - Tietokonereppu Musta
  • Samsonite XBR 15.6 - Tietokonereppu Musta
(4kpl.)

Samsonite XBR 15.6

Tietokonereppu Musta

€139.90
Toimitusaika 7-10 päivää

Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle kun tuotetta on saatavilla!

Toimitus 2-3 päivän sisällä
Toimitus 7-10 päivän sisällä
Vain 1 jäljellä! Toimitus 2-3 päivän sisällä
Takuu2 vuotta Maailmanlaajuinen
OminaisuudetKestävä, helppokäyttöinen
Paino1.4 kg
Tilavuus22L
Mitat48x37.5x25cm
Mm. nämä hyväksyvät käsimatkatavaraksi:
SAS, Lufthansa, Finnair, Norwegian, EasyJet, Ryanair

Samsonite on ensimmäinen asia joka tulee mieleen kun puhutaan matkalaukuista. Tämä ei ole sattumaa, sillä Samsonite on maailman suurin ja innovatiivisin matkalaukkuvalmistaja. He ovat ansainneet heidän arvostetun maineensa olemalla edelläkävijöitä modernien matkalaukkujen valmistuksessa ja valmistamalla erittäin laadukkaita matkalaukkuja vuodesta 1910 lähtien.

Ulkopuoli
Samsonite XBR 48 x 37.5 x 25 cm tietokonereppu 15.6' sopii sinulle jos etsit tyylipuhdasta, innovatiivista ja luotettavaa tietokonereppua jossa on kätevät sisäpuolen ominaisuudet. Reppu on valmistettu 90% polysteristä ja 10% polyuretaanista ja se on suunniteltu niin, että sitä olisi mahdollisimman miellyttävä kantaa selässä; sen tasku tietokonetta, tablettia tai muita arvotavaroita varten sijaitsee repun takaosassa, eli selkää vasten. Lisäksi siinä on kestävä kantokahva, ergonomiset kantohihnat, kaksi etu- ja sivutaskua sekä tasku latausjohtoja varten. Repun takaosassa on myös remmit josta sen voi helposti kiinnittää lentolaukkuun.

Sisäpuoli
Tässä repussa on fiksut sisätilan ominaisuudet, jotta pakkaaminen sujuisi mahdollisimman helposti. Repusta löytyy muun muassa tietokonetasku johon mahtuu 15.6 tuuman laptop-tietokone sekä tasku johon mahtuu 10.1 tuuman tabletti. Lisäksi repussa on säilytyspaikat puhelinta, avaimia ja pankkikorttia varten. Repussa on myös XBR sarjalle poikkeuksellinen smart-fit tietokonetasku, joka mukautuu tietokoneen muodon mukaan.

Lue lisää

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje