info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Ostoehdot

Hintatakuu

Meidän hintatakuullamme matkalaukut.fi:ssä voit olla varma, että teet ostoksia aina markkinoiden parhailla hinnoilla. Me maksamme sinulle erotuksen, jos löydät saman tuotteen halvemmalla toisesta suomalaisesta myymälästä tai nettikaupasta. Tämä edellyttää, että sinun tulee olla meihin yhteydessä viimeistään kymmenen päivän kuluttua ostosta, ja että kyseessä on suomalaisen y-tunnuksen ja osoitteen omaava kauppa. Tämän lisäksi tuotetta tulee myös löytyä varastosta tai olla tilaamiskelpoinen.

Anoaksesi hintatakuuta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@matkalaukut.fi ja liitä viestiin linkki verkkokaupasta ja/tai y-tunnus sekä puhelinnumero. Jos kyseessä on fyysinen kauppa, niin hyvitämme erotuksen manuaalisesti. 

Toimitus

Lähetämme kaikki tilaukset viimeistään klo 16.00 joka arkipäivä. Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Tilauksesi toimitetaan lähimpään PostNord palvelupisteeseen. Jotta voit aina seurata tilaustasi, lähetämme sähköpostiisi lähetystunnuksen jota käytät täällä. Toimitusviivästykset ovat mahdollisia, jolloin sinulla on oikeus perua ostosi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@matkalaukut.fi

Maksu

Seuraavat maksuvaihtoehdot tarjotaan yksityishenkilöille kaupassa. Huomaa, että kaikki vaihtoehdot eivät aina ole saatavilla kaikille asiakkaille. Klarna voi valita hylätä maksuvaihtoehdon esimerkiksi luottotietojen tarkistuksen tai aiempien maksamatta jääneiden maksujen vuoksi.

  • Maksaa suoraan: suoramaksu, kortti ja Mobilepay
  • Lasku: 30 päivää ja kuukausilasku
  • Osamaksu
  • Katso myös Klarnan maksuvaihtoehdot ja Klarnan ostamisen ehdot.

Korttimaksussa kortinmyöntäjä käyttää 3D-Securea varmennukseen.

Maksuihin, laskuihin tai muihin maksuihin liittyviin kysymyksiin voit ottaa yhteyttä Klarnaan Oma sivu -palvelun kautta, keskustella Klarnan asiakaspalvelun kanssa chatin. https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Korttimaksaminen

Korttimaksaminen tapahtuu järjestelmissä, jotka täyttävät PCI-DSS-turvastandardin vaatimukset. Lisätietoja maksusta saat ottamalla yhteyttä Klarna yhteystietojen kautta osoitteessa https://www.klarna.fi/ Voit halutessasi maksaa koko tilauksen arvon pankki-/luottokortilla. Tällä hetkellä hyväksymme Visa ja Mastercard. Korttimaksua ei ole. Korttimaksun hoitaa maksukumppanimme Klarna varmistaakseen nopean ja turvallisen maksun. Turvallisuuden lisäämiseksi käytämme 3D-Securea, joka on VISA:n ja Mastercardin kehittämä maailmanlaajuinen tietoturvastandardi Internet-maksamiseen. Näin se toimii: 1. Valitse kassalla maksutavaksi korttimaksu. Olet nyt yhdistetty Klarna suojattuun maksupalvelimeen. 2. Valitse kortin tyyppi, syötä kortin numero, voimassaolopäivä, kortin turvakoodi (CVV) ja kortinhaltijan nimi. Huomaa, että e-korttia käytettäessä tulee ilmoittaa vähintään kahden kuukauden voimassaoloaika. 3. Tarkistetaan, että korttitiedot ovat oikein ja että ostolle on kate. 4. Ostosumma on ensin varattu tilillesi. 5. Varattu määrä siirretään "Kauppaan", kun tavarat lähetetään varastosta.

Peruutusoikeus ja avokauppa

Kuluttajaostolain mukaan sinulla on asiakkaana aina oikeus perua ostosi 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Meillä matkalaukut.fi:ssä saat peräti 60 päivän peruutusoikeuden. Jos haluat anoa peruutusoikeutta ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@matkalaukut.fi viimeistään 60 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Jos tilaukseesi sisältyy useita eri tuotteita jotka vastaanotit eri lähetyksissä, lasketaan 60 päivää siitä päivästä kun vastaanotit viimeisen tuotteen tilauksestasi. Kun olet anonut peruutusoikeutta, tulee sinun palauttaa tuote 60 päivän sisällä saatuasi rahtikirjan jonka matkalaukut.fi on maksanut. Edellytyksenä että takaisinmaksu tapahtuu korkeintaan 7 päivän kuluessa vastaanotettuamme palautuksen, on että olemme vastaanottaneet tuotteen palautuksena tai todistuksen että tuote on palautettu 60 päivän sisällä ja on käyttämätön sekä myyntikelpoinen. Jos tuote ei ole saapunut varastollemme 60 päivän sisään, pidätämme oikeuden tehdä takaisinmaksu vasta kun tuote on palautettu. Matkalaukut.fi pidättää oikeuden tehdä arvonvähennyksen jos asiakas haluaa palauttaa käytetyn tuotteen. Jos tuote ei ole enää myyntikelpoinen, ei takaisinmaksu ole mahdollinen. Silloin tuotteen palauttaminen on asiakkaan omalla vastuulla.

Palautukset lähetetään osoitteeseen:
Nordic Nomads AB c/o G:sons Åkeri AB
Köpetorpsgatan 8
582 78 Linköping
Sweden

Paketit, joita asiakas ei nouda seitsemän (7) päivän kuluessa, lähetetään takaisin matkalaukut.fi:lle. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, on matkalaukut.fi oikeutettu perimään asiakkaalta 29€, joka kattaa matkalaukut.fi:n hallinto-, toimitus-, palautus- ja käsittelykulut. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei sisälly peruuttamisoikeuteen.

Reklamaatio

Sinulla on oikeus tehdä reklamaatio tuotteesta kolmen vuoden kuluttua siitä kun vastaanotit tuotteen. Sinun tulee ilmoittaa viasta meille viimeistään kahden kuukauden kuluttua siitä kun vika havaittiin. Takaisinmaksu tapahtuu hyväksytyn reklamaation yhteydessä. Pidätämme oikeuden korvata tai korjata tuote tai purkaa osto. Pidätämme myös oikeuden saada tuote palautetuksi varastollemme viimeistään kahden kuukauden kuluttua siitä kun viasta ilmoitettiin. Aina kuin mahdollista, ilmoitamme sinulle mahdollisista toimitusviivästyksistä ja jos uusi toimitusaika ei sovi sinulle, on sinulla oikeus perua ostosi ilman lisämaksuja. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan meihin pikaisesti yhteyttä niin voimme reklamoida vahingosta kuljetusfirmalle.

Jos haluat tehdä reklamaation, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen info@matkalaukut.fi ja kuvailemaan vikaa mahdollisimman tarkasti kuvilla ja tekstillä. Hyväksytyllä reklamaatiolla on sinulla meidän asiakkaanamme oikeus uuteen samanhintaiseen tuotteeseen.

Reklamoidut tuotteet osoitteeseen:
Nordic Nomads AB c/o G:sons Åkeri AB
Köpetorpsgatan 8
582 78 Linköping
​Sweden

Ikä

Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, jotta voit tehdä ostoksia Matkalaukut.fi:ssä ilman huoltajan hyväksyntää.

Noutamattomat paketit

Noutamattomien pakettien yhteydessä meille kerääntyy maksuja jotta paketti palautetaan takaisin varastollemme. Jos pakettia ei ole noudettu jakelukumppanimme vaatiman määräajan sisään, pidätämme oikeuden periä asiakkaalta maksu, joka kattaa noutamattoman paketin kustannukset. Normaali aika noutaa paketti on 7 päivää.

Vaitiolovelvollisuus ja GDPR

Kun rekisteröidyt, ryhdyt tilaamaan uutiskirjettämme, täytät tietosi kassalla tai teet oston, hyväksyt että säilytämme ja käytämme tietojasi jotta voimme kehittää toimintaamme ja palvella sinua loppuun saakka. Emme koskaan luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Sinulla on GDPR:än mukaan oikeus anoa meiltä tiedot itsestäsi. Jos tiedot ovat väärät, puutteelliset tai epäolennaiset voit vaatia tietojen korjaamista tai että tiedot poistetaan.

Poikkeustapaukset 

Emme ole vastuussa poikkeustapauksista, kuten mahdollisista väärinkirjoituksista, tuotemuutoksista, hinnanmuutoksista tai mahdollisista värimuutoksista.

Henkilötietopolitiikka

Kaikki matkalaukut.fi:lle (Nordic Nomads AB) antamasi henkilötiedot käsitellään erittäin huolellisesti. Meidän on tallennettava ja käsiteltävä henkilötietoja, kuten: Nimi, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero. Tällaisen käsittelyn tarkoituksena on pystyä lähettämään tilaamasi tuotteet, ilmoittamaan tilauksesi tilasta, ilmoittamaan ja kommunikoimaan kanssasi asiakkaana sekä pystymään kommunikoimaan tilauksestasi maksupalveluntarjoajamme kanssa. Saamme tietosi antamistasi tiedoista sekä maksupalveluntarjoajaltamme. Sovellamme voimassa olevaa lainsäädäntöä kaikkina aikoina kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on sopimussuhde, jonka solmit matkalaukut.fi:n (Nordic Nomads AB) kanssa ostosopimuksessa ja sen myötä. Tiedot tallennetaan asiakastietokantaamme, jota säilytetään takuuajan täyttymisen edellyttämän ajan. Käsittelemämme henkilötiedot sinusta jaetaan kumppaneillemme maksamisessa, varastoinnissa ja toimituksessa/edelleenlähetyksessä. Tietysti meihin on hyvä ottaa yhteyttä, jos haluat tietää, mitä tietoja meillä on sinusta, pyytää oikaisua, siirtoa tai käsittelyn rajoittamista, vastustaa tai pyytää tietojesi poistamista. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info@matkalaukut.fi. Jos sinulla on valitus henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Datainspektionen.

Erimielisyyksiä koskevissa tilanteissa, jos olet kuluttaja, noudatamme vaihtoehtoisten riidanratkaisuelinten päätöksiä. Voit ottaa yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan joko verkkosivun www.kuluttajariita.fi kautta tai postitse Kuluttajariitalautakunta, Hämeentie 3, PL 306, 00531 HELSINKI.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje