info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • Antler Atom - Iso Harmaa
  • Antler Atom - Iso Harmaa
  • Antler Atom - Iso Harmaa
  • Antler Atom - Iso Harmaa
  • Antler Atom - Iso Harmaa
5(5kpl)

Antler Atom

Iso Harmaa

Antler Atom Large soveltuu matkustajalle, joka etsii kevyintä suurta matkalaukkua. Tämä malli on ERITTÄIN kevyt ja samalla kestävä kuin Armordon®-muovista. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta siitä tulee ainutlaatuinen matkatavarahihnassa. Siinä on 10 vuoden takuu ja useita tyylikkäitä värejä. Tämä malli voitti Expressenin suuren matkalaukkutestin vuonna 2017.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

Antler Atom Large soveltuu matkustajalle, joka etsii kevyintä suurta matkalaukkua. Tämä malli on ERITTÄIN kevyt ja samalla kestävä kuin Armordon®-muovista. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta siitä tulee ainutlaatuinen matkatavarahihnassa. Siinä on 10 vuoden takuu ja useita tyylikkäitä värejä. Tämä malli voitti Expressenin suuren matkalaukkutestin vuonna 2017.

Tuotemerkki

Brittiläinen Antler tunnetaan edelläkävijänä materiaalien ja suunnittelun suhteen. Useat heidän malleistaan ovat voittaneet parhaan palkinnon.

Tuotearvio
Erittäin kevyt ja (kuten näyttää) erittäin kestävä matkalaukku. Olen tehnyt yhden pitkän lennon melko karkealla käsittelyllä ja se on edelleen täydellisessä kunnossa, eikä siinä näytä olevan montaa kuluvaa osaa.
Paino oli minulle käännekohta, joka antaa minulle ainakin pari kiloa ylimääräistä pakkaamista. Suuri sisäkoko, johon mahtuisi myös melko pitkät snorklausevät.
Sisäosan toisella puolella on täysin vetoketjullinen rakenne (sen sijaan, että vaatteiden ympärillä olisi vain kaksi hihnaa, mikä antaa kaksi hyvää lokeroa.
Mukava kahva, joustava matkalaukku, joka rullaa helposti ja painaa melkein mitään! Erittäin tyytyväinen!
Erittäin kevyt ja joustava. Myös kaunis.
Tyylikäs, kevyt, helppo rullata.
Vahvistettu ostaja

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 12814 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje