info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Ekstra Iso Matkalaukku(35 tuotetta)

Ekstra-ison matkalaukun ansiosta sinulla on tarpeeksi pakkaustilaa ollaksesi matkalla pidempäänkin. Tilavuudeltaan yli 120-litraiset matkalaukut luokitellaan erittäin isoiksi. Ekstra-iso matkalaukku ei maksa sinulle ekstraa lennon lähtöselvityksessä pienempään matkalaukkuun verrattuna, mutta antaa arvokasta lisätilaa. Jos sinulla on mukanasi sekä erittäin suuri matkalaukku että käsimatkatavaralaukku, sinun pitäisi selvitä matkakohteessasi kahdesta kolmeen viikkoon ilman, että sinun tarvitsee ostaa määränpäästäsi lisää vaatteita.

Lajittele Suodata

Ekstra Iso Matkalaukku

 

KUN HALUAT, ETTÄ SINULLA ON TILAA KAIKELLE

Erittäin suuri matkalaukku on kätevä, kun aiot olla poissa pitkään tai muutat ilman, että otat koko muuttokuormaa mukaasi. Saat yksinkertaisesti enemmän pakkaustilaa ja voit pärjätä vain yhdellä matkalaukulla sen sijaan, että ottaisit mukaasi useampia matkalaukkuja, joita on hankalampi käsitellä. Yhden ison matkalaukun ostaminen säästää myös rahaa, koska se tulee halvemmaksi kuin useamman pienemmän matkalaukun ostaminen. Koko perheen matkatavarat voivat mahtua yhteen ekstra-isoon matkalaukkuun sen sijaan, että kaikki perheenjäsenet ottaisivat oman laukun mukaansa. Iso matkalaukku on kätevä myös silloin, kun haluat suojata herkästi rikkoutuvia matkatavaroita, sillä siihen mahtuu enemmän pakkausmateriaalia. Muista vain pakata niin, ettei esine pääse liikkumaan laukun sisällä. 

Huomaa myös, että jos pakkaat erittäin suuren matkalaukun aivan täyteen, voi siitä tulla niin painava, että sitä on vaikea nostaa esimerkiksi autoon ja sieltä ulos. Laukussa tulisi olla myös korkealaatuiset pyörät, jotta voit vetää sitä tasaisilla pinnoilla.

VINKKEJÄ EKSTRA-ISON MATKALAUKUN VALINTAAN

Monille eri mallien välillä valitseminen on taloudellinen kysymys. Muista kuitenkin, että laadusta pitää yleensä maksaa. Koska laadukas matkalaukku kestää yleensä pidempään, maksaa se itsensä ajan kanssa takaisin. Jos erittäin suuri matkalaukku on todella halpa, koska se on valmistettu heikkolaatuisemmista materiaaleista, on vaarana, että sen pyörät tai vetoketju rikkoutuvat helposti.

Laukun hintaan vaikuttaa ratkaisevasti se, mistä materiaalista laukku on valmistettu. Voit valita mahdollisimman kevyen ekstra-ison matkalaukun, joka on valmistettu esimerkiksi pehmeästä nailonista tai kankaasta. Tai esimerkiksi alumiinisen matkalaukun, joka on hieman raskaampi, mutta kestää iskuja erittäin hyvin. Nykyään on olemassa myös materiaaleja, joissa yhdistyvät eri materiaalien edut. Esimerkiksi polykarbonaattimuovi ja polypropeenimuovi ovat sekä kevyitä että suhteellisen kestäviä materiaaleja.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje