info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • Epic Quantum - Iso Musta
  • epic-quantum-stor-svart
  • Epic Quantum - Iso Musta
  • Epic Quantum - Iso Musta
  • Epic Quantum - Iso Musta
5(3 arvostelut)

Epic Quantum

Iso Musta

QUANTUM on Epicin kevyin nelipyöräinen matkalaukku. Kaikki yksityiskohdat ja materiaalit ovat mahdollisimman kevyitä tinkimättä laadusta. Täysin optimoitu ultraSLIM-ohjaamovaunu maksimoi pakkausten määrän samalla, kun se hyväksytään käytännöllisesti katsoen kaikille lentoyhtiöille ja myös halpalentoyhtiöille. Tämän matkalaukun pyöräjärjestelmä on erittäin kevyt, kestävä ja hiljainen. SpaceBOOST Expander -toiminto tarjoaa ylimääräisen pakkaustilavuuden tämän sarjan keskikokoisille ja suurille pusseille. Kaikki matkalaukut on varustettu täysin integroidulla TSA-yhdistelmälukolla.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

QUANTUM on Epicin kevyin nelipyöräinen matkalaukku. Kaikki yksityiskohdat ja materiaalit ovat mahdollisimman kevyitä tinkimättä laadusta. Täysin optimoitu ultraSLIM-ohjaamovaunu maksimoi pakkausten määrän samalla, kun se hyväksytään käytännöllisesti katsoen kaikille lentoyhtiöille ja myös halpalentoyhtiöille. Tämän matkalaukun pyöräjärjestelmä on erittäin kevyt, kestävä ja hiljainen. SpaceBOOST Expander -toiminto tarjoaa ylimääräisen pakkaustilavuuden tämän sarjan keskikokoisille ja suurille pusseille. Kaikki matkalaukut on varustettu täysin integroidulla TSA-yhdistelmälukolla.

Tuotemerkki

Suositut Epic matkalaukut ovat laadukkaita, tarkasti testattuja ja aina luotettavia matkakumppaneita.

Tuotearviot
Laukku sopi meille täydellisesti. Hyvä koko, tilava ja syvä. Kevyt ja erittäin helppo käsitellä neljän pyöränsä ansiosta. Myyjän kohtelu oli parasta. Neuvoston tarpeemme laukku, ei olisi voinut olla parempi.
Leif ja Britt-Marie
Yllättävän helppoa. Hyvä laatu ja hyvät tavaratilat
Hyvä koko, erittäin tilava ja kevyt laukku.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje