info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • American Tourister Bon Air - Keskikokoinen Turkoosi
  • American Tourister Bon Air - Keskikokoinen Turkoosi_1
  • American Tourister Bon Air - Keskikokoinen Turkoosi_2
  • American Tourister Bon Air - Keskikokoinen Turkoosi_3
  • American Tourister Bon Air - Keskikokoinen Turkoosi_4
5(4kpl)

American Tourister Bon Air

Keskikokoinen Turkoosi

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!

Tuotemerkki

American Tourister perustettiin vuonna 1933 ja on tänä päivänä maailman toiseksi suurin matkalaukkuvalmistaja. Päivittäin miljoonat tyytyväiset matkustajat ympäri maailman käyttävät heidän matkalaukkujaan. Hemmottele sinäkin itseäsi tällä laadukkaalla American Tourister matkalaukulla sopivaan hintaan.

Tuotearvio
Vahvistettu ostaja
Kivan värinen, kevyt ja joustava laukku.
Laukku vastasi ilmoituksessa olevaa kuvausta.
Tyylikäs ja kestävä

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 12822 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje