info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • epic-quantum-mellan-guld
  • Epic Quantum - Keskikokoinen Kulta
  • Epic Quantum - Keskikokoinen Kulta
  • Epic Quantum - Keskikokoinen Kulta
  • Epic Quantum - Keskikokoinen Kulta
5(3kpl)

Epic Quantum

Keskikokoinen Kulta

QUANTUM on Epicin kevyin nelipyöräinen matkalaukku. Kaikki yksityiskohdat ja materiaalit ovat mahdollisimman kevyitä tinkimättä laadusta. Täysin optimoitu ultraSLIM-ohjaamovaunu maksimoi pakkausten määrän samalla, kun se hyväksytään käytännöllisesti katsoen kaikille lentoyhtiöille ja myös halpalentoyhtiöille. Tämän matkalaukun pyöräjärjestelmä on erittäin kevyt, kestävä ja hiljainen. SpaceBOOST Expander -toiminto tarjoaa ylimääräisen pakkaustilavuuden tämän sarjan keskikokoisille ja suurille pusseille. Kaikki matkalaukut on varustettu täysin integroidulla TSA-yhdistelmälukolla.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

QUANTUM on Epicin kevyin nelipyöräinen matkalaukku. Kaikki yksityiskohdat ja materiaalit ovat mahdollisimman kevyitä tinkimättä laadusta. Täysin optimoitu ultraSLIM-ohjaamovaunu maksimoi pakkausten määrän samalla, kun se hyväksytään käytännöllisesti katsoen kaikille lentoyhtiöille ja myös halpalentoyhtiöille. Tämän matkalaukun pyöräjärjestelmä on erittäin kevyt, kestävä ja hiljainen. SpaceBOOST Expander -toiminto tarjoaa ylimääräisen pakkaustilavuuden tämän sarjan keskikokoisille ja suurille pusseille. Kaikki matkalaukut on varustettu täysin integroidulla TSA-yhdistelmälukolla.

Tuotemerkki

Suositut Epic matkalaukut ovat laadukkaita, tarkasti testattuja ja aina luotettavia matkakumppaneita.

Tuotearvio
Täydellinen koko. Ultrakevyt, mutta silti tilaa paljon. Kiva juttu, että pussia voi lisätä muutamalla ylimääräisellä litralla tarvittaessa.
Täydellinen koko, hieman suurempi kuin käsilaukku ja hieman pienempi kuin tavallinen keskikokoinen matkalaukku. Tätä kokoa on etsitty pitkään, vaikea löytää.

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 13425 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje