• The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen
  • The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen_1
  • The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen_2
  • The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen_3
  • The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen_4
  • The North Face Base Camp Duffel - M Keltainen_5
4.3(4kpl)

The North Face Base Camp Duffel

M Keltainen

Base Camp Duffel on The North Facen yksi ikonisimmista malleista. Tämä pehmeä laukku sopii moneen seikkailuun, sillä se on täysin vedenkestävä. Laukun kätevät ja pehmeät olkahihnat tekevät sen kantamisesta helppoa ja mukavaa. Sitä voi myös tarvittaessa käyttää selkäreppuna. Lisäksi siinä on vetoketjulliset taskut ja sen etupuolella on ID tasku.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

Base Camp Duffel on The North Facen yksi ikonisimmista malleista. Tämä pehmeä laukku sopii moneen seikkailuun, sillä se on täysin vedenkestävä. Laukun kätevät ja pehmeät olkahihnat tekevät sen kantamisesta helppoa ja mukavaa. Sitä voi myös tarvittaessa käyttää selkäreppuna. Lisäksi siinä on vetoketjulliset taskut ja sen etupuolella on ID tasku.

Tuotemerkki

Rakastatko seikkailua ja kestäviä laukkuja? The North Face on valmistanut kestäviä ja laadukkaita tuotteita matkailijoille ja urheilijoille vuodesta 1966 lähtien. Tämä tuotemerkki on kahden intohimoisen kiipeilijän perustama San Fransiscossa. He päättivät alusta alkaen olla tinkimättä laadusta, designista ja kestävyydestä. Tänäkään päivänä tämä tunnettu merkki ei petä, joten voit olla varma että voit luottaa The North Face tuotteisiin.

Tuotearvio
Vaippani Mora Parkin jalkapallokentällä kastui CV-90:n jälkeen. Siksi sain tämän laukun.

Laukku, joka kestää äärimmäisiä sääolosuhteita. Erittäin hyvä laukku. Korkealaatuinen. Vedenkestävä. Erillinen lokero likaisille tavaroille. Suuressa osassa on myös pakkausverkko kannen alapuolella. Sekä sivussa pienempi. Valmistettu melko paksusta ja vahvasta vahvistetusta galonkankaasta, joten laukku on melko jäykkä.
Uskomattoman laadukkaita, älykkäitä ratkaisuja. Kestää kovia otteita. Rakasta laukkua.
Vahvistettu ostaja

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 13841 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje