Lasten matkalaukku(95 tuotetta)

Lasten matkalaukun ansiosta matkasta tulee hauskempi koko perheelle. Sen lisäksi, että lapset voivat pakata vaatteensa omaan laukkuunsa, voivat he leikkiä laukulla, jos aika tulee matkalla pitkäksi. Suloisilla lasten matkalaukuillamme lentokentällä odottamisesta tulee tylsyyden sijaan hauska seikkailu.

Lajittele Suodata

Lasten matkalaukku

 

LASTEN MATKALAUKKU – LAUKKU, JOLLA LEIKKIÄ

Lapset kyllästyvät helposti, ja heidän on vaikea istua paikallaan pitkiä aikoja. Ja tämä on juuri sitä, mitä matkan aikana vaaditaan. Oli lentokone sitten myöhässä tai oli kyseessä vaikkapa vain tunnin mittainen reissu. Lapset tarvitsevat virikkeitä ja siksi hauska lasten matkalaukku voi olla hyödyksi matkalla. Monissa lasten matkalaukuissamme on hauska design tai viihdyttäviä toimintoja, joiden parissa perheen pienimmät viihtyvät rajallisissakin olosuhteissa.

HAUSKAT OMINAISUUDET

Jotkut lasten matkalaukuistamme toimivat myös leikkiautoina, joilla perheen pienimmät voivat ajella. Nämä laukut on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, ja niissä on tukevat pyörät sekä kahvat, joista pitää kiinni. Tällainen laukku on erinomainen valinta myös silloin, kun pitää liikkua nopeasti ja sujuvasti tai kun lentokentällä pitää istua pitkään lennon lähtöä odotellessa.

SULOINEN DESIGN

Muissa valikoimamme lasten matkalaukuissa on hauska ja suloinen muotoilu, joka mitä todennäköisimmin viihdyttää lasta, kun hänelle tulee tylsää. Valikoimistamme löydät kaikenlaisia kuvia ja kuviointeja yksityiskohtaisista eläinkasvoista tapahtumarikkaisiin sarjakuviin. Valitse lasten matkalaukku lapsen kiinnostuksen kohteiden mukaan, mutta muista kiinnittää huomiota myös siihen, että laukkuun mahtuu kaikki tarvittava. 

KESTÄVÄT LASTEN MATKALAUKUT

Valikoimastamme löydät lasten matkalaukut, jotka soveltuvat myös leikkimiseen, joita on helppo kuljettaa ja jotka on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Monissa laukuissamme on myös fiksu säilytystila. Lapset voivat pakata tavaransa siihen helposti, ja ne myös löytyvät sieltä vaivatta.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje