info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Laukku(169 tuotetta)

Täältä löydät kaikki valikoimamme laptoplaukut, viikonloppulaukut, duffelilaukut ja businesslaukut. Voit myös valita tarkemmin haluamasi laukkutyypin jokaisen kategorian alta. Laukut sopivat töihin, viikonloppumatkalle tai käsimatkatavaraksi.

Lajittele Suodata

Laukku

TIETOKONELAUKKU & LAPTOPLAUKKU

Meillä on tietokonelaukkuja, jotka suojaavat tietokonettasi sekä isompia laukkuja, jotka voivat toimia myös lentolaukkuina niiden tilavuutensa ansiosta. Löydät täältä myös tietokonelaukut, joissa on olkaremmi. Meiltä löydät laukkuja jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, polyesteristä, nahasta, nylonista tai tekonahasta. Löydä siis juuri itsellesi sopiva laukku valikoimastamme. Tietokonelaukku suojaa tietokonettasi tehokkaasti kun matkustat. Sijoittamalla laadukkaaseen tietokonelaukkuun, voit pidentää tietokoneesi ikää.

Tietokonelaukkua voi kantaa monella tapaa. Yleensä niissä on kantokahva ja joskus jopa olkaremmi, jotta kätesi voivat olla vapaat. Jos sinulla on paljon matkatavaraa, voi olla miellyttävää voida rullata pyörällistä tietokonelaukkua matkan aikana.

Kun ostat tietokonelaukun, on tärkeää että tarkistat että mitat vastaavat tietokoneesi mittoja. Tuoteselostuksen kohdalla lukee minkäkokoiselle tietokoneelle laukku on suunniteltu. Kannattaa myös miettiä tietokonelaukun käyttötarkoitusta. Esimerkiksi sitä, että haluatko saada siihen mahtumaan tietokoneen lisäksi esimerkiksi kansioita tai suuret kuulokkeet. Silloin kannattaa valita isompi tietokonelaukku. Pyörälliset tietokonelaukut ovat käteviä viikonloppumatkalle kun tarvitset tilaa myös matkatavaroille.

Laukut ovat hinnaltaan ja laadultaan erilaisia. Kalleimmissa laukuissa on tilaa matkatavaroille, tasku muita elektronisia laitteita varten sekä säilytyspaikat johdoille ja avaimille. Lisäksi niissä on pyörät, laadukas materiaali ja pehmusteet jotka suojaavat iskuilta. Niissä on myös remmi jonka avulla laukun voi helposti kiinnittää lentolaukkuun sekä RFID -suojattu pinta, joka ehkäisee digitaalisilta varkauksilta.

VIIKONLOPPULAUKKU & DUFFELILAUKKU

Viikonloppulaukut ja duffelilaukut sopivat täydellisesti muutaman päivän reissulle tai matkatavaraksi, koska ne ovat pehmeitä, niihin on helppo pakata ja niistä on helppo löytää etsimänsä matkan aikana. Duffelilaukku on erittäin käytännöllinen, koska siihen on helppo saada mahtumaan paljon tavaraa sen pehmeän materiaalin ansiosta. Lisäksi siinä on useita taskuja ja vetoketju joka aukeaa ylös asti. Tämä helpottaa pakkaamista. Duffelilaukkua voi myös kantaa monella eri tapaa. Laukussa on kantokahva, olkaremmi ja selkäremmit, joten voit valita mikä sopii sinulle parhaiten juuri sillä hetkellä. Joissakin on jopa pyörät, joiden ansiosta voit rullata laukkua mukanasi, tämä helpottaa matkustamista jos laukku on painava.

Kannattaa muistaa että laukku jossa on pyörät, painaa usein hieman enemmän. Kaikki laukut joissa on pyörät on usein myös kantokahvat, olkaremmi tai selkäremmit. Pyörällisellä laukulla matkustaminen voi olla ergonomisempaa selälle, koska voit rullata laukkua mukana jos laukku on esimerkiksi liian painava kannettavaksi tai matka on pitkä. Laukku ilman pyöriä, sopii erinomaisesti esimerkiksi harjoituksiin tai matkoille jossa laukkua ei tarvitse kantaa paljoa. Kannattaa siis miettiä minkälaiseen tarkoitukseen laukkua tarvitsee, ja kuinka paljon pakkaustilaa viikonloppulaukulta tai duffelilaukulta toivoo.

Meidän viikonloppulaukut ja duffelilaukut on valmistettu eri materiaaleista, jotka sopivat moneen eri tyyliin ja tarpeeseen. Kalliimmat laukut kestävät yleensä pidempään ja niissä on enemmän ominaisuuksia. Meillä on nahkaisia ja elegantteja viikonloppulaukkuja, sekä kestävästä polyesteristä valmistettuja laukkuja. Osa on jopa vedenkestäviä. Suosittelemme valitsemaan laukun omien tarpeiden mukaan. Tarvitsetko paljon pakkaustilaa perhelomaa varten, vai haluatko tyylikkään viikonloppulaukun lomaa varten? Kaikki laukkumme sopivat sekä miehille että naisille.

BUSINESSLAUKKU

Businesslaukut ovat tyylipuhtaita, käteviä ja sopivat kaikille työmatkoille. Selkäreput, laptoplaukut sekä pienemmät pyörälliset laukut sopivat täydellisesti työmatkalle. Kaikki businesslaukut suojaavat tietokonetta ja tavaroita tehokkaasti.

Businesslaukuissa on usein kantokahva ja olkaremmi. Niihin mahtuu usein kaikki tarvittava töihin tai sen mitä tarvitset käsimatkatavaroihin lennolle.

Yhä useammat valitsevat businesslaukun selkärepun muodossa, koska se on selälle ergonomisempaa ja kädet voivat olla vapaana. Painavaa businesslaukkua on helpompi kantaa selässä. Lisäksi se voi olla helpompaa jos kuljet töihin kävellen tai pyörällä.

Businesslaukku voi myös olla lentolaukun muodossa, jossa on joko pehmeä tai kova kuori. Jos sinulla on tietokone, voi olla fiksua valita työlaukuksi lentolaukku, jossa on etutasku tietokoneelle, koska näin pääset helposti käsiksi tietokoneeseesi ilman että sinun tarvitsee avata koko laukkua. Työmatkailijoille sopii pyörälliset lentolaukut, jotka ovat suunniteltuja pukuja ja mekkoja varten.

Valitse businesslaukku, joka vastaa sinun tarpeitasi ja jossa on tarvittavat ominaisuudet. Kannattaa miettiä haluatko pyörät, vedettävän kantokahvan, selkäremmit, olkaremmin, pehmustetun tietokonetaskun, RFID suojatun pinnan, taskuja johdoille ja puhelimelle, laajennusominaisuuden, vedenkestävän materiaalin, TSA-lukon tai muita ominaisuuksia.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje