Laptop Laukku - Tietokonelaukku(76 tuotetta)

Tietokonelaukun pakkaustilavuus on yleensä noin 10 litraa. Meiltä löytyy kuitenkin myös hieman suurempia tietokonelaukkuja, joissa riittää tilaa muullekin kuin vain kannettavalle tietokoneelle. Nämä tietokonelaukut voivat toimia myös käsimatkatavaralaukkuina. Pientä läppärilaukkua voi puolestaan säilyttää istuimen alla lentokoneessa. Meillä on myös käytännöllisiä sleeve-suojakoteloita, jos tarvitset vain tietokonekotelon.

Lajittele Suodata

Laptop Laukku - Tietokonelaukku

 

LÄPPÄRILAUKKU SUOJAA TIETOKONETTASI

Kannettavan tietokoneen laukku voi olla valmistettu esimerkiksi keinonahasta, ballistisesta nylonista, polyesteristä, nahasta tai kierrätysmateriaaleista. Se suojaa tietokonetta naarmuilta sekä putoamisten ja kolhujen aiheuttamilta vaurioilta. Hyvä tietokonelaukku voi pidentää tietokoneen käyttöikää ja on siten hintansa väärti. Jos viet tietokoneen töihin tai opiskelupaikkaasi päivittäin tai useita kertoja viikossa, on toimivalla läppärilaukulla suuri merkitys arjessasi.

Hyvä tietokonelaukku on kannettavissa eri tavoilla, ja niissä onkin yleensä sekä kahva että olkahihna. Vaikka kantaisit tietokonelaukkua yleensä kahvasta, soveltuu hihna erinomaisesti tilanteisiin, jolloin molempien käsien pitää olla vapaina. On sekä miellyttävää että ergonomista, että voit kantaa tietokonelaukkua eri tavoin, erityisesti jos kannettavasi on painava. 

Meiltä voit tilata tietokonelaukun myös ergonomisena reppuna. Tietokonereppu pehmustetuilla hihnoilla voi olla paras vaihtoehto, jos tietokoneesi on todella painava.

HUOMIOI TIETOKONELAUKKUA VALITESSASI

On tärkeää, että laukun tietokonetasku on riittävän suuri läppärillesi. Löydät meiltä sopivan tietokonelaukun, oli kannettavasi sitten 17,3-tuumainen tai pieni ja joustava. Tuotekuvauksista löydät tiedon siitä, miten suuri kannettava tietokone laukkuun mahtuu. On hyvä, että tietokonelaukussa on tilaa myös muille tavaroille, joita tapaat kantaa mukanasi. Jos pidät mukanasi vaikkapa isokokoisia kuulokkeita, kannattaa sinun valita hieman suurempi laukkumalli.

Toinen tärkeä huomioitava seikka on se, aiotko käyttää läppärilaukkua matkoilla yhdessä toisen laukun kanssa. Vai haluatko siihen mahtuvan kaiken, mitä tarvitset mukaasi esimerkiksi viikonloppumatkaa varten. Jos valitset suuremman laukun, on tärkeää, että siinä on erillinen, pelkästään tietokoneellesi tarkoitettu lokero. 

Tietokonelaukussa voi olla erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sopivan juuri sinun käyttöösi. Niihin voivat sisältyä esimerkiksi: 

  • Omat taskut myös muulle elektroniikalle 
  • Lisätila muille mukaan otettaville esineille
  • Erillinen tasku, jossa kaapeleita ja johtoja voi säilyttää kätevästi
  • Avain- ja luottokorttitaskut
  • Lisäpehmuste, joka antaa optimaalista suojaa iskujen varalta
  • Mahdollisuus kiinnittää tietokonelaukku matkalaukkuun
  • Pyörät
  • Skimmauksen estävä RFID-materiaali

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje