Business laukku

Monet tarvitsevat tyylikkään työlaukun, joka on suunniteltu työssä tarvittavia välineitä ja elektroniikka silmällä pitäen. Siksi meillä on oma kategoriansa työlaukuille, jotka sopivat niin työnsä puolesta matkustaville kuin niille, jotka etsivät päivittäiseen käyttöön soveltuvaa työlaukkua. Laukkuja on eri kokoisia ja eri materiaaleista, mutta niitä yhdistää se, että niissä voit pitää suojassa ja järjestyksessä esimerkiksi asiakirjoja ja elektronisia laitteita.

Lajittele

Business laukku

 

ERITYYPPISIÄ TYÖLAUKKUJA

Jos haluat klassisen työlaukun, johon mahtuvat tärkeimmät tavarasi, voi salkkumallinen laukku kahvalla ja olkahihnalla olla hyvä valinta. Lentäessä se on sopivan pieni istuimen alla säilytettäväksi ja täydentää näin käsimatkatavaroitasi. Työlaukku voi olla myös kova- tai pehmeäkuorinen käsimatkatavaralaukku. Jos valitset mallin, jossa on etutasku, pääset nopeasti käsiksi matkan aikana tarvitsemiisi esineisiin. Jos haluat ottaa matkaan mukaan ainoastaan käsimatkatavarat, kannattaa valita hieman isompi käsimatkatavaralaukku, jossa on vähintään kaksi lokeroa. Meiltä löytyy myös erityisesti työmatkailijoille suunniteltuja isompia ruumaan meneviä matkalaukkuja, jonne mahtuu esimerkiksi puku sekä ylimääräinen kenkäpari.

 

Yhä useampi valitsee reppumallisen työlaukun. Sitä käytettäessä molemmat kädet pysyvät vapaina, ja se on ergonomisempi erityisesti, jos käytät sitä pitkiä aikoja. Jos kannat mukanasi isompaa kannettavaa tietokonetta ja sen laturia, tai muuta painavaa, on reppu erinomainen vaihtoehto. Jos painoa on enemmän, reppu on huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto kuin kahvasta tai yli olan kannettava laukku. Koska meillä on erityylisiä ja kokoisia selässä kannettavia työlaukkuja, löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Jos haluat mahdollisimman monikäyttöisen työlaukun, jota voi kantaa useilla eri tavoilla, voit hankkia duffelikassin erityyppisillä kahvoilla. Valikoimassamme on myös laukkuja, joissa on sekä pyörät että kantokahva.

VALITSE TYÖLAUKKU OIKEILLA OMINAISUUKSILLA

Työlaukussa voi olla monenlaisia lisäominaisuuksia. Tarvittavat ominaisuudet ovat hyvin yksilöllisiä ja riippuvat laukun käyttötarkoituksesta. Ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota erilaisten työlaukkujen tuotekuvauksia luettaessa ovat esimerkiksi: 

  • Pyörät ja ulosvedettävä kahva
  • Pehmustetut taskut tietokoneelle ja tabletille
  • Omat lokerot ja taskut puhelimelle, asiakirjoille ja johdoille
  • Mahdollisuus ladata elektroniikkaa ottamatta sitä ulos laukusta
  • Mahdollisuus laajentaa työlaukkua tarvittaessa isommaksi 
  • Ulkokuori vettä hylkivästä materiaalista
  • TSA-lukko
  • Pakkausnauha

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje