Viikonloppulaukku/Duffelilaukku(84 tuotetta)

Viikonloppukassi on loistava valinta, jos olet lähdössä viikonloppumatkalle tai tarvitset joustavan käsimatkatavaralaukun. Valikoimassamme on monia eri malleja, mutta yhteistä niille kaikille on se, että niihin on helppo pakata ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Duffelilaukku on hyvä valinta, kun haluat pehmeän matkakassin, joka sopii myös arkikäyttöön.

Lajittele Suodata

Viikonloppulaukku/Duffelilaukku

 

DUFFELIKASSI – MONIPUOLINEN JA KÄYTÄNNÖLLINEN LAUKKU

Duffelilaukku on käytännöllinen valinta pienempiin viikonloppulaukkuihin verrattuna. Pehmeään ja joustavaan matkakassiin saa myös mahdutettua hieman enemmän matkatavaroita kuin jos laukku olisi kovakuorinen ja joustamaton. Useimmat duffelilaukut ovat vetoketjullisia, ja niissä on useita taskuja. Saat avattua laukun kokonaan auki ja pääset helposti käsiksi tarvitsemiisi tavaroihin. Duffelilaukun etuihin kuuluu myös monikäyttöisyys. Sitä voi kantaa repun tai olkalaukun tavoin tai kädessä. Meiltä matkalaukut.fi:sta voit ostaa myös teleskooppikahvalliset ja pyörälliset duffelilaukut. Ne ovat erityisen käteviä, kun olet lähdössä hieman pidemmälle matkalle ja laukku on painava.

PYÖRILLÄ VAI ILMAN?

Jos et halua kantaa laukkuasi kokoa aikaa ja haluat välttää ylimääräistä kanniskelua, kannattaa valita pyörällinen viikonloppulaukku. Pyörällinen duffelilaukku on hieman tavallista suurempi ja painavampi, joten jos haluat käyttää sitä käsimatkatavaralaukkuna, muista tarkistaa sen mitat. Oli viikonloppulaukussa sitten pyörät tai ei, on siinä yleensä sekä kantokahva että olkahihna, jolla laukkua on kätevä kantaa tarvittaessa. 

Pyörätön viikonloppulaukku on hyvä valinta, kun käytät sitä ensisijaisesti paikoissa, joissa kassia on kätevämpi kantaa kuin vetää, esimerkiksi treenatessa, retkeillessä tai automatkoilla. Viikonloppulaukkua valitessa kannattaa miettiä, missä aiot sitä ensisijaisesti käyttää, millä kulkuvälineillä yleensä matkustat ja kuinka paljon matkatavaroita haluat laukkuun mahtuvan. 

VOIT VALITA ERI TYYLEISTÄ JA MATERIAALEISTA

Monille on tärkeää, että viikonloppulaukku sopii omaan tyyliin ja on kestävä. Löydätkin valikoimastamme eri tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja viikonloppulaukkuja, jotta voit valita juuri itsellesi sopivimman. 

ELEGANTIT JA KESTÄVÄT VIIKONLOPPULAUKUT

Jos etsit tyylikästä ja ylellistä laukkua, voi hieman hintavampi, korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen tekonahkalaukku olla sinulle hyvä valinta. Malliltaan ajaton ja kestävästä materiaalista valmistettu laukku on sijoitus, joka kulkee mukanasi vuosia. Laukkuja on eri väreissä ja ne sopivat hyvin sekä miehille että naisille. 

YKSINKERTAISTA JA LAADUKASTA

Jos etsit sen sijaan yksinkertaista tai urheilullista viikonloppulaukkua, on meillä laaja valikoima kestäviä polyesterikasseja. Monet niistä ovat myös laminoituja ja siksi vedenkestäviä. Polyesteri on kestävä materiaali, joka kestää myös hieman kovempaakin käsittelyä esimerkiksi retkeillessä tai matkatavaratilaan laitettaessa. Kestävästä polyesteristä valmistetut duffelilaukut sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, koska lapset voivat joskus käsitellä laukkuja melko kovakouraisesti.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje