info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Laukkusetti(53 tuotetta)

Laukkusetissä on useita saman valmistajan samaan sarjaan kuuluvia laukkuja, jotka ovat jo siksi yhteensopivia toistensa kanssa. Sijoittamalla laukkusarjaan sinulla on aina oikean kokoinen laukku, sillä setin laukut ovat yleensä pakkaustilavuudeltaan erikokoisia. Laukkusarjan etuna on myös se, että saat kerralla useamman laukun, jotka näyttävät hyviltä yhdessä ja joiden ominaisuudet täydentävät toisiaan.

Lajittele Suodata

Laukkusetti

 

LAUKKUSETILLÄ MATKUSTAT TYYLIKKÄÄSTI

Monilla käsimatkatavaralaukku ja ruumaan menevät matkalaukut ovat erimerkkisiä. Se voi luoda kirjavan ja epäjohdonmukaisen vaikutelman. Jos haluat matkustaa tyylikkäästi, ovat samaan sarjaan kuuluvat laukut ehdottomasti paras valinta. Hyvältä näyttäminen matkan aikana voi olla hyvä aloitus lomalle. Tai suorastaan itsestäänselvyys, jos olet työmatkalla ja sinun pitää näyttää edustavalta. Laukkusarja voi koostua eri laukkuyhdistelmistä. Yleisin on kolmen laukun setti. Siihen kuuluu tavallisesti keskisuuri ja iso matkalaukku sekä pienempi käsimatkatavaralaukku. Laukkusarjoja on useilta eri valmistajilta, ja löydät meiltä eri hintaluokan laukkusetit.

Laukkusarjaan kannattaa panostaa myös käytännön syistä. Sen lisäksi että saat toisiaan täydentävän normaalikokoisen matkalaukun sekä käsimatkatavaralaukun, saman laukkusarjan laukuissa voi olla toimintoja, jotka helpottavat niiden samanaikaista kuljettamista lentokentän matkatavarakärryissä. Ei ole nimittäin lainkaan mukavaa vetää kärryjä, joissa on horjuva ja epätasainen kasa erilaisia matkalaukkuja. Kolmen laukun setti erikokoisilla laukuilla on helpommin käsiteltävissä. Jos joudut matkustamaan yksin kahden matkalaukun ja käsimatkatavaroiden kanssa, on todella tärkeää, että laukuissa on sinua helpottavia käytännöllisiä ominaisuuksia.

LAUKKUSARJA TULEE YLEENSÄ HALVEMMAKSI

Ostamalla laukkusarjan tulee se yleensä edullisemmaksi kuin jos ostaisit laukut erikseen. Saat valmistajalta määräalennuksen, ja se onkin monille suurin syy ostaa laukkusetti yksittäisten laukkujen sijaan. Jos sinulla on jotakin kysyttävää laukkuseteistä, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje