info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Musta
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Musta_1
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Musta_2
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Musta_3
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Musta_4
4.3(9 arvostelut)

American Tourister Bon Air

Lentolaukku Musta

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!

Tuotemerkki

American Tourister perustettiin vuonna 1933 ja on tänä päivänä maailman toiseksi suurin matkalaukkuvalmistaja. Päivittäin miljoonat tyytyväiset matkustajat ympäri maailman käyttävät heidän matkalaukkujaan. Hemmottele sinäkin itseäsi tällä laadukkaalla American Tourister matkalaukulla sopivaan hintaan.

Tuotearviot
En tiedä onko se hyvä, koska en ole vielä saanut sitä. Ei siis voi antaa rehellistä arviota, joten siitä tulee kolme tähteä. Älä lähetä kyselyä ennen kuin tiedät tavaran saapuneen.
Nopea ja luotettava toimitus
Älykäs!
Vahvistettu ostaja
Super hyvä palvelu, laukku tuli kotiin samana päivänä!
Nopea toimitus, hieno laukku!
Vahvistettu ostaja

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje