info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Punainen
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Punainen_1
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Punainen_2
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Punainen_3
  • American Tourister Bon Air - Lentolaukku Punainen_4
5(3 arvostelut)

American Tourister Bon Air

Lentolaukku Punainen

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

BON AIR on American Touristerin menestystuote. Laukussa on vahva väri, joten tunnistat sen helposti lentokentän hihnalta. Tämä matkalaukkusarja on valmistettu kestävästä polypropeenistä ja siinä on helposti rullaavat 360° pyörät. Lisäksi siinä on mm. osoitelappu, säädettävä vetokahva, elastiset pakkausremmit sekä TSA lukko. Paljon vastinetta rahoillesi!

Tuotemerkki

American Tourister perustettiin vuonna 1933 ja on tänä päivänä maailman toiseksi suurin matkalaukkuvalmistaja. Päivittäin miljoonat tyytyväiset matkustajat ympäri maailman käyttävät heidän matkalaukkujaan. Hemmottele sinäkin itseäsi tällä laadukkaalla American Tourister matkalaukulla sopivaan hintaan.

Tuotearviot
Hyvä laatu ja supernopea toimitus
Täydellinen koko, jossa on paljon hyviä lokeroita.
Vahvistettu ostaja
Oikein hyvä!

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje