info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

4.5(4kpl)

Epic Discovery Ultra 4X

Lentolaukku Sininen

Epic DiscoveryULTRA on yksi suosituimmista pehmeistä matkalaukuistamme. Kiitos siitä, että se on varustettu Epicin airFRAME-alustalla, se on erittäin kevyt. kolmas ja viimeksi päivitetty versio suosituimmista pehmeiden materiaalien sarjoistamme. Yhdessä materiaalivalinnan ja alustan kanssa keveys ja lujuus ovat esimerkillisiä. Pyörät on vahvistettu ja helposti rullattavissa maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Kaikki kulmat on vahvistettu kestämään pitkäaikaista kulumista.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

Epic DiscoveryULTRA on yksi suosituimmista pehmeistä matkalaukuistamme. Kiitos siitä, että se on varustettu Epicin airFRAME-alustalla, se on erittäin kevyt. kolmas ja viimeksi päivitetty versio suosituimmista pehmeiden materiaalien sarjoistamme. Yhdessä materiaalivalinnan ja alustan kanssa keveys ja lujuus ovat esimerkillisiä. Pyörät on vahvistettu ja helposti rullattavissa maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Kaikki kulmat on vahvistettu kestämään pitkäaikaista kulumista.

Tuotemerkki

Suositut Epic matkalaukut ovat laadukkaita, tarkasti testattuja ja aina luotettavia matkakumppaneita.

Tuotearvio
Vahvistettu ostaja
Se on juuri se laukku, jota olen etsinyt, mutta on myyty loppuun kaikkialta. Sain mahtavaa apua chatissa, sain apua aina maksuun asti, super!! Laukku tuli minulle päivässä, upea
Perheessä on vanhempi malli entisestä loistavasta laadusta, mutta nyt tarvittiin toinen, joten tämä malli.
Vahvistettu ostaja
Pieni, mukava. Hyvä rahalle.

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 13259 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje