info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

  • Epic GTO 4.0 55cm - Lentolaukku Grafiitti
  • epic-gto4-kabin-grafit
  • Epic GTO 4.0 55cm - Lentolaukku Grafiitti
  • Epic GTO 4.0 55cm - Lentolaukku Grafiitti
  • Epic GTO 4.0 55cm - Lentolaukku Grafiitti
4(1 Arvostelut)

Epic GTO 4.0 55cm

Lentolaukku Grafiitti

EPIC GTO 4.0 on kehitetty, uudistettu sekä laajennettu versio suositusta GTO Classicista. Vaikka GTO 4.0 on suurempi kuin edeltäjänsä, on se silti painoltaan kevyempi. Laukussa on myös SpaceBOOST laajennusmahdollisuus, jonka avulla laukun kokoa voi helposti vaihdella tarpeiden mukaan. EPIC GTO 4.0 on myös varustettu Epicin 7 vuoden Full Armour takuulla, joka kattaa myös kolmannen osapuolen (lentoyhtiöt ym.) aiheuttamat haitat.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimassamme tällä hetkellä.

Siirry etusivulle »

Sivukartta »
Tuotetiedot

EPIC GTO 4.0 on kehitetty, uudistettu sekä laajennettu versio suositusta GTO Classicista. Vaikka GTO 4.0 on suurempi kuin edeltäjänsä, on se silti painoltaan kevyempi. Laukussa on myös SpaceBOOST laajennusmahdollisuus, jonka avulla laukun kokoa voi helposti vaihdella tarpeiden mukaan. EPIC GTO 4.0 on myös varustettu Epicin 7 vuoden Full Armour takuulla, joka kattaa myös kolmannen osapuolen (lentoyhtiöt ym.) aiheuttamat haitat.

Tuotemerkki

Suositut Epic matkalaukut ovat laadukkaita, tarkasti testattuja ja aina luotettavia matkakumppaneita.

Tuotearvio
Vahvistettu ostaja
Olen tyytyväinen, vaikka luulin laukun rungon olevan 55 cm. Soitin ja sain selityksen. Laukussani oleva lukko ei kuitenkaan vastaa videota, jonka liitit sähköpostiini ostokseni jälkeen. Ei ole painiketta, jota minun pitäisi napsauttaa kynällä. Tarkistan ystävältäni, koska olen epävarma englanninkielisistä termeistä.

Asiakkaiden arvostelut

4.8/5 lähde 12443 asiakasarvio

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje