Lentoreppu(285 tuotetta)

Reppu on kehon ystävä. Sivulaukku, pussi tai salkku lisää epätasaista painoa, joka voi olla vahingollista pitkällä aikavälillä. Reppu jakaa painon tasaisesti hartioille ja selkään. Vyötäröhihnoilla varustetut reput jakavat painon entistä tasaisemmin koko vartalolle. Repun avulla voit tuoda reppusi mukanasi vähiten vaivattomasti. Kun olkapäät kipeävät, löytyy myös pyörillä varustettuja reppuja, joten voit vetää laukkua perässäsi ja antaa pyörien tehdä työn.

Lajittele Suodata

Lentoreppu

Nykypäivän älykkäillä reppuilla on helppo pysyä järjestyksessä. Monissa on erilaisia suuria lokeroita, jotka on muotoiltu niin, että pakkaus voidaan jakaa. Äskettäin reput on kehitetty kannettavien tietokoneiden turvalliseen pakkaamiseen. Aiemmin tarvittiin kannettavan tietokoneen laukku, jota piti kantaa kädessä tai olkahihnalla, joka painoi epätasaisesti kehoa. Nyt voit asentaa kannettavan tietokoneen ja olla lempeä kehollesi.

Reppu tekee sinusta joustavamman matkan aikana. Nyt voit liikkua nopeammin ja helpommin kädet vapaina. Lajittele liput ja passit tiettyihin lokeroihin, jotta sinun ei tarvitse repiä koko pakettia auki, kun haluat poimia niitä. Käytä reppua täydellisenä käsimatkatavarana, sillä se sopii täydellisesti hattutelineeseen ja venyvän muodon ansiosta voit ottaa mukaan mahdollisimman paljon. Jos kirjattu matkalaukkusi katoaa, auttaa valtavasti, jos olet pakannut reppuun tarvikkeita. Reppuja on useita eri värejä ja muotoja. Löydä juuri sinulle sopiva. Työmatkalle sopivista yritysrepuista kevyisiin ja kestäviin retkeilyreppuihin. Kaikentyyppisiin matkoihin on olemassa erilaisia versioita. Tunne olosi turvalliseksi Samsonite Securicpakin kanssa. Selkeän ja tyylikkään muotoilun ansiosta reppu voidaan avata vain takalevyä vasten, joten sen varastaminen on käytännössä mahdotonta, kun laukku on päällä. Seikkailijalle reppu on ihanteellinen liikkumiseen haastavassa maastossa. Jopa lumessa ja sateessa reppu suojaa elektroniikkalaitteitasi ja vaatteitasi kastumiselta.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje