Tietokonelaukut/Läppärilaukut(180 tuotetta)

Tavalliseen tietokonelaukkuun verrattuna tietokonerepun etuna on se, että molemmat kätesi pysyvät vapaana. Kun pidät tietokonereppua selässä, voit kantaa kummassakin kädessä esimerkiksi matkalaukkuja. Tietokonereppu on myös ergonomisempi valinta erityisesti, jos kannat sitä pitkiä aikoja. Tietokonerepun voi saada todella edullisesti. Meillä on kuitenkin myös suunnittelultaan edistyneitä malleja ylellisistä materiaaleista. Ne kestävät vuosienkin käyttöä.

Lajittele Suodata

Tietokonelaukut/Läppärilaukut

 

TIETOKONEREPUSSA TIETOKONEESI PYSYY TURVASSA

Toisin kuin tavallisessa repussa tietokonerepussa on erityinen lokero tietokoneellesi. Pehmustettuna se tarjoaa iskunkestävän säilytystilan elektroniikallesi. Tietokonereppu suojaa tietokonettasi myös varkailta. Myymämme mallit on valmistettu yleensä vedenkestävästä materiaalista, joten sinun ei tarvitse pelätä tietokoneesi vaurioituvan pienessä sateessakaan. 

Tietokonereppu suojaa myös sinua, sillä paino jakautuu tasaisesti toisin kuin tavallista toisen olkapään yli menevää tietokonelaukkua kannettaessa. Tämä on erityisen tärkeää, jos kannat tietokonetta mukanasi usein.

NÄIN VALITSET ITSELLESI SOPIVIMMAN TIETOKONEREPUN

Tietokonereppua valittaessa on tärkeää, että se on riittävän suuri, ja siinä on tarvittavat lokerot ja taskut. Voi olla hyvä, että repussa on hieman ylimääräistä tilaa, jotta se on mahdollisimman monikäyttöinen. Älä kuitenkaan osta mallia, joka on huomattavasti suurempi kuin mitä tarvitset. 

Voit hankkia pienemmän tietokonerepun, jota voi säilyttää istuimen alla lentäessä. Suurempi malli voi puolestaan toimia käsimatkatavaralaukkuna, jossa voit kuljettaa mukanasi kaikkea, mitä lyhyellä matkalla tarvitset. Jos tietokoneesi on painava, kannattaa valita tietokonereppu, jossa on vyötärönauha. Näin paino jakautuu erityisen tasaisesti. 

MITÄ OMINAISUUKSIA TARVITSET?

Tietokonerepussa voi olla erityinen ratkaisu johtojen säilyttämiseksi niin, etteivät ne sotkeudu toisiinsa. Tietokonerepussa voi olla myös omat taskut tietokoneelle, akulle ja tabletille. Repussa voi olla ulosvedettävä teleskooppikahva tai hihna, jolloin sitä voi kantaa myös tavallisen olkalaukun tapaan. Jos tietokoneessa on sivutaskut, ovat ne kätevät puhelimen ja muiden usein käyttämiesi esineiden säilytykseen. Ne ovat sivutaskuissa helposti ulottuvillasi. Tutustu tuotekuvauksiin ja valitse tietokonereppu tarvitsemillasi ominaisuuksilla.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje