Matkailutarvikkeet(271 tuotetta)

Olitpa sitten lähdössä lyhyemmälle tai pidemmälle matkalle, teet oikeanlaisilla matkatarvikkeilla matkastasi niin helpompaa, sujuvampaa kuin turvallisempaakin. Meiltä löydät monenlaiset matkatarvikkeet eri tyyleissä ja eri matkakohteisiin. Valikoimassamme on tuotteita aina matkalaukkutunnisteista, passikoteloista ja matkalaukkuvaaoista niskatyynyihin, sateenvarjoihin ja pikkupusseihin sekä muuhun tarpeeseen.

Lajittele Suodata

Matkailutarvikkeet

 

HYÖDYLLISIÄ MATKATARVIKKEITA PAKKAAMISEEN 

Ennen matkalle lähtöä on viisasta pakata parhaalla mahdollisella tavalla. Oletko esimerkiksi merkinnyt matkatavarasi, jotta löydät ne lentomatkalla? Varustaudu vaivattomalle matkalle esimerkiksi pakkauspusseilla, matkahihnoilla, matkajuomapulloilla ja TSA-hyväksytyillä matkalaukkulukoilla. Miettimällä sekä pakkaamista että matkan kulkua etukäteen voit eliminoida mahdolliset matkan varrella syntyvät ongelmatilanteet.

MATKATARVIKKEITA MIELLYTTÄVÄLLE MATKALLE

Olemassa on erilaisia matkatavaroita, jotka tekevät matkastasi miellyttävämmän. Voit esimerkiksi pakata matkaliput, passit, viisumit ja muut tärkeät matkustusasiakirjat joustavaan ja helposti saatavilla olevaan pieneen laukkuun. Meiltä löytyy erilaisia laukkuvaihtoehtoja, jotka mukautuvat tarpeisiisi. Matkustit sitten yksin tai vastuussa koko perheen matkustusasiakirjoista.

LEPOON

Useimmat haluavat nukkua matkan aikana. Niskatyyny ja unimaski antavat sinulle rauhaa ja hiljaisuutta. Yhdistä ne ohueen peittoon ja korvatulppiin niin saat nukuttua hyvin, vaikka olisit ruuhkaisessa junassa tai kallistelevassa bussissa. 

VIIHTEEKSI

Voit joutua olemaan matkallasi monta tuntia samassa paikassa. Esimerkiksi jatkolentoa odottaessa tai koska matka on itsessään pitkä. Silloin on hyvä, että mukana on ajanviihdettä, jolla ajan saa kulumaan rattoisasti. Vaikkapa pelejä, hyvä kirjan tai mieluista musiikkia. Meiltä löydät niin pieneen tilaan menevät kuulokkeet, pöytäpelit kuin korttipakatkin.

MUKAVUUDEN LISÄÄMISEEN

Matkalla voi sattua ja tapahtua. Jotain voi mennä rikki, voi olla hyvin kuuma tai saapuessasi matkakohteeseesi siellä sataakin kaatamalla. Jos olet pitkällä työmatkalla, tarvitset matkatarvikkeita, jotka auttavat sinua laittautumaan nopeasti ja helposti. Valikoimastamme löydät erilaisia ​​korjaussarjoja, sadesuojia, tuulettimia ja latureita. Löydät myös ensiapupakkauksia, kengänkiillotusaineita sekä täydellisen manikyyrisarjan. Mitä juuri sinä tarvitset matkallasi?

MEILLÄ ON LAAJA VALIKOIMA MATKATARVIKKEITA

Löydät laajasta valikoimastamme kaiken mitä voit matkallasi tarvita. Jos tuotteen löytäminen tuntuu vaikealta, voit käyttää suodatustoimintoa saadaksesi paremman yleiskuvan tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi matkatarviketta tai pohdit, soveltuuko joku tuotteistamme omaan matkalaukkuusi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje