info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Hygienialaukut(59 tuotetta)

Toilettilaukussa hygieniatuotteesi pysyvät järjestyksessä, ja se onkin suorastaan välttämättömyys matkustettaessa. Hyvä hygienialaukku pitää tavarasi suojassa niin, ettei sinun tarvitse pelätä minkään rikkoutuvan. Meillä on eri kokoisia hygienialaukkuja, joten löydät meiltä taatusti sopivan, olit sitten lähdössä pidemmälle tai yhden yön kestävälle matkalle. Löydät meiltä myös lasten toilettilaukut!

Lajittele Suodata

Hygienialaukut

 

ERIKOKOISIA HYGIENIALAUKKUJA

Jos haluat runsaasti tilaa eri hius- ja ihonhoitotuotteille, kannattaa valita hygienialaukku, jossa on monta taskua tai lokeroa. Löydät sieltä helposti tarvitsemasi. Hyvässä toilettilaukussa tavarat eivät pääse pyörimään ympäriinsä. Jos haluat ottaa matkaan vain hammasharjan ja -tahnan sekä partahöylän, voi pienempi malli olla parempi valinta. Hygienialaukut ovat tavallisesti tilavuudeltaan noin seitsemän litraa, mutta meiltä löytyy myös sekä tätä huomattavasti suurempia että hieman pienempiä malleja.

Suurempi hygienialaukku on hyvä valinta, jos voit laittaa sen ruumaan menevään matkalaukkuun. Tällöin on erityisen tärkeää valita kestävä ja tiivis malli siltä varalta, että joku tuote pääsee vuotamaan laukussa. Esimerkiksi nylon ja keinonahka ovat hyviä materiaaleja. Saat pidettyä esimerkiksi hajuvesipullot suojassa pakkaamalla vaatteita hygienialaukun ympärille. Jos taas haluat pitää toilettilaukun käsimatkatavaroissasi helposti ulottuvillasi, meiltä löytyy sopivia malleja. Voit myös ottaa mukaan isomman hygienialaukun, jonka pakkaat ruumaan menevään matkalaukkuun sekä käsimatkatavaroihisi pienemmän ja siromman hygienialaukun, jossa voit säilyttää kaikkea matkan aikana tarvitsemaasi.

VALITSE HYGIENIALAUKKU KÄYTÄNNÖLLISILLÄ OMINAISUUKSILLA

Löydät valikoimastamme erilaisia hygienialaukkuja, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin. Koon lisäksi ne eroavat myös ominaisuuksiltaan. Ominaisuuksia, jotka kannattaa pitää mielessä valintaa tehdessäsi ovat esimerkiksi:

  • Koukku, josta hygienialaukku on helppo laittaa roikkumaan kylpyhuoneessa
  • Pehmuste, joka tekee laukusta erityisen iskunkestävän
  • Erillinen vetoketjullinen lokero nestemäisille tuotteille
  • Läpinäkyvästä materiaalista valmistetut hygienialaukut, jotta turvatarkastus sujuu nopeasti
  • Mahdollisuus kiinnittää hygienialaukku käsimatkatavaralaukkuun, jolloin se on kätevästi ulottuvillasi

Kannattaa tutustua tuotekuvauksiimme. Näin saat nopeasti selville sisältääkö hygienialaukku haluamasi ominaisuudet. 

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje