info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

Sateenvarjot(62 tuotetta)

Sateenvarjo ei ole vain käytännöllinen suoja sateelta ja auringolta - se on sinun henkilökohtainen tyylitarvikkeesi! Koe ilo valita laajasta sateenvarjovalikoimastamme, tilavista kompakteihin, monipuolisessa väripaletissa. Anna älykkäiden suodatinvaihtoehtojemme johdattaa sinua kohti omaa täydellistä sateenvarjoasi. Tee sateisista päivistä ja aurinkoisista hetkistä muodikasta juhlaa valitsemalla trendikkäitä ja toiminnallisia vaihtoehtojamme!

Lajittele Suodata

Sateenvarjot

Kompaktit sateenvarjot: täydelliset aktiivisille elämäntavoille

Kompaktit sateenvarjot, tunnetaan myös taitettavina sateenvarjoina, ovat ihanteellinen valinta niille, jotka ovat aina liikkeellä. Niiden suunnittelu keskittyy mukavuuteen ja kannettavuuteen, mikä tekee niistä helppoja kuljettaa käsilaukuissa, repuissa tai laukuissa. Nämä edulliset sateenvarjot eivät tee kompromisseja suojan suhteen, ja niiden kompakti koko varmistaa, että pysyt kuivana ja tyylikkäänä yllättävissä sateissa.

Sadevarjot: yhdistä toiminnallisuus ja tyyli

Sadevarjot, tunnettu myös nimellä tavalliset sateenvarjot, muodostavat yleisimmän sateenvarjotyypin ja on suunniteltu suojaamaan tehokkaasti sateelta. Erilaisilla väreillä ja malleilla sadevarjot edustavat täydellistä tasapainoa toiminnallisuuden ja muodin välillä.

Pystysuuntaiset sateenvarjot: ajaton ja elegantti muotoilu

Pystysuuntaiset sateenvarjot, myös tunnettuina suorina sateenvarjoina, esittäytyvät ajattomissa ja klassisissa malleissa. Näillä sateenvarjoilla on kaareva kahva ja automaattinen avausmekanismi, mikä lisää ylimääräisen elegantin kosketuksen kävelyillesi.

Käänteiset sateenvarjot: älykäs ja käytännöllinen muotoilu

Käänteiset sateenvarjot avautuvat ja sulkeutuvat takaperin pitääkseen veden sisällä ja välttääkseen sotkut ja pisarat. Tämä innovatiivinen muotoilu helpottaa myös sisään- ja uloskäyntiä autoista tai ovista sateisina päivinä.

Automaattiset sateenvarjot: mukavia ja helppoja käsitellä

Automaattiset sateenvarjot tarjoavat nopean ja helpon avausmekanismin yhdellä napinpainalluksella. Ne ovat täydellisiä niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja mukavuutta, tarjoten välittömän suojan sateelta.

Taitettavat sateenvarjot: käteviä säilytysratkaisuja

Taitettavat sateenvarjot on suunniteltu taittumaan kompaktiin kokoon, mikä tekee niistä ihanteellisia helppoon säilytykseen ahtaissa tiloissa, kuten käsilaukuissa tai repuissa.

Yhteenveto: Valitse täydellinen sateenvarjo tarpeisiisi

Oikean sateenvarjon valitseminen on tärkeää harkita omia erityistarpeita ja mieltymyksiäsi. Olipa kyseessä sitten päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kompakti sateenvarjo, perheen retkiin tarkoitettu sateenvarjo tai käänteinen sateenvarjo lisämukavuutta varten, on tärkeää ymmärtää erilaiset tyypit ja ominaisuudet tehdäksesi oikean päätöksen. Painota kestävyyttä ja toiminnallisuutta, mukaan lukien automaattiset avaus- ja sulkumekanismit, varmistaaksesi, että sateenvarjollasi on pitkä käyttöikä ja tarjoaa välittömän suojan kaikissa sääolosuhteissa. Tämän oppaan avulla olet valmis kohtaamaan sateiset päivät tai nauttimaan aurinkoisista rantapäivistä täydellisen sateenvarjon kanssa rinnallasi.

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko kuljettaa kompaktia sateenvarjoa käsilaukussani tai repussani?

Ehdottomasti! Kompaktit sateenvarjot on erityisesti suunniteltu helppoon säilytykseen käsilaukuissa, repuissa tai jopa takintaskuissa, varmistaen, että sinulla on ne aina lähellä tarvittaessa.

Kuinka vahvoja automaattiset sateenvarjot ovat tuulisissa olosuhteissa?

Automaattiset sateenvarjot on suunniteltu kestämään kohtuullisia tuuliolosuhteita. Mutta äärimmäisen voimakkaissa tuulissa suositellaan varovaisuutta, ja on parasta sulkea sateenvarjo manuaalisesti välttääkseen mahdollisia vaurioita.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje