Kova Matkalaukku(275 tuotetta)

Kun olet valitsemassa itsellesi matkalaukkua, sinun kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia kaipaat tulevalta matkakumppaniltasi. Nimittäin kovassa matkalaukussa voi olla ominaisuuksia joita kaipaat ja jotka voivat helpottaa matkaasi huomattavasti.

Harvoin tulemme ajatelleeksi, että valmistajien on helpompaa valmistaa kovia matkalaukkuja kuin pehmeitä. Siksi kovia matkalaukkuja valmistetaan niin paljon erilaisilla designeilla ja kuvioilla. sinulla on siis paljon valinnanvaraa jos haluat kovan matkalaukun.

Kun otat matkalle mukaan kovan matkalaukun, on myös matkalaukulla oma seikkailunsa. Jo lentokentällä voi huolimaton käsittely tai useiden laukkujen päällekkäin kasaaminen aiheuttaa matkatavaroiden vaurioitumista. Matkalaukun kova pinta on usein kestävämpää ja suojaa paremmin matkatavaroita kuin pehmeän matkalaukun pinta. Varkaita on liikkeellä valitettavasti myös lentokentillä, jolloin kovan matkalaukun pinta turvaa matkalaukkusi sisällön.

Kova matkalaukku on kestävä myös riippumatta säästä. Matkatavarat eivät vahingoitu vaikka sataisi lunta tai vettä, koska mikään juokseva ei pääse laukun pinnasta läpi. Jos laukun pinta kastuu, se myös kuivuu nopeasti joten laukkuun ei kerkeä tarttua hajua.

Suurimmassa osassa kovista matkalaukuista on myös neljä pyörää jotka tekevät laukuista vakaita ja iskunkestäviä. Useimpien laukkujen pyörät myös rullaavat erittäin helposti, joten jos sinulla on kiire, sinun ei tarvitse pelätä että matkalaukkusi hidastaisi menoasi.

Kovan matkalaukun kaksi erillistä puolta mahdollistavat myös sen, että sinun on helppo pitää matkatavarasi järjestyksessä myös matkakohteessasi. Helposti organisoimalla tavarasi kahteen erilliseen tilaan, tiedät tarkalleen mitä mistäkin löytyy.

Lajittele Suodata

Kova Matkalaukku

Täältä löydätte laajan valikoiman kovia matkalaukkuja.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje