Ostoskärry(118 tuotetta)

 

VEDETTÄVÄT OSTOSKASSIT / OSTOSKÄRRYT

Ostoskärryjen avulla shoppailet helpommin, sujuvammin ja ympäristöystävällisemmin. Säästät myös kroppaasi, kun sinun ei tarvitse kantaa painavia laukkuja. Lisäksi ostat vähemmän muovipusseja, mikä säästää ympäristöä! Ostoskärryt sopivat kaikille iästä riippumatta. Erityisen hyvin ne sopivat kuitenkin niille, jotka eivät jaksa kantaa painavia ostoskasseja, jotka asuvat kaukana lähimmästä kaupasta tai joilla ei ole käytössään autoa.

Lajittele Suodata

Ostoskärry

 

ERI MALLISIA OSTOSKÄRRYJÄ

Ostoskärryjä löytyy useissa eri malleissa ja eri toiminnoilla. Valikoimastamme löydät ostoskärryjä ihanissa väreissä ja kuvioissa sekä eri malleissa. Näin löydät juuri sinulle ja omaan arkeesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

KAKSI, NELJÄ VAI KUUSI PYÖRÄÄ

 • Yleisin malli on kaksipyöräinen. Siinä on etuosassa tuki, jota vasten ostoskärryn voi laittaa nojaamaan, kun et vedä sitä. Tällainen muotoilu on yksinkertaisin ja siitä syystä myös yleisin.
 • Nelipyöräiset ostoskärryt ovat hieman monikäyttöisempiä, sillä ostoskärryä voi paitsi vetää perässä myös tönätä. Tämä tekee ostoskärrystä sekä helpommin käsiteltävän että ergonomisemman.
 • Kuusipyöräisessä ostoskärryssä pyörät ovat kolmion muodossa, jolloin ostoskärryä voi vetää myös ylös portaita. Tämä on loistava vaihtoehto, jos asut kerrostalossa tai käytät muuten paljon portaita. Ostoskärry liikkuu helposti mukanasi. 

KOVAKUORINEN VAI PEHMEÄ OSTOSKASSI

 • Pehmeä kassi on yleensä taitettavissa pienemmäksi, jolloin se vie vain vähän säilytystilaa esimerkiksi kotona tai autossa. Pehmeä kassi myös joustaa, joten sinne mahtuu enemmän kuin kovakuoriseen ostoskassiin.
 • Kova kassi ei ole samaan tapaan taitettavissa kuin pehmeä kassi. Siinä tavarat pysyvät kuitenkin paremmin suojattuina ja sisäosaan on helpompi pakata.

NÄIN VALITSET UUDEN OSTOSKÄRRYSI

Ostoskärrysi on totta kai mukauduttava juuri sinun arkeesi ja tarpeisiisi. Sen lisäksi että valitset, montako pyörää haluat ja sopiiko itsellesi paremmin kova vai pehmeä ostoskärry, kannattaa valinnassa kiinnittää huomiota myös seuraaviin seikkoihin: 

 • Säädettävät kahvat
 • Heijastimet
 • Ripustuskoukut
 • Onko laukku vedenpitävä
 • Kuinka monen kilon pakkauspainon ostoskärry kestää
 • Millaisia taskuja siinä on ja miten ne suljetaan

MEILTÄ LÖYDÄT LAAJAN VALIKOIMAN OSTOSKÄRRYJÄ

Matkalaukut.fi-sivustoltamme voit valita isosta tuotevalikoimasta ja tilata ostoskärrysi kätevästi netistä. Tiesitkö, että meiltä löytyy esimerkiksi ostoskärry sisäänrakennetulla kylmäosastolla? Siinä kylmätuotteet pysyvät kylminä kotiovellesi asti. Tuotteemme ovat ergonomisia, mutta osassa ostoskärryjämme ergonomisuuteen on kiinnitetty vielä tavallista enemmän huomiota. Jos tarvitset apua tai etsit juuri tiettyä mallia tai toimintoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje