info@matkalaukut.fi

Arkipäivinä 10-15

American Tourister Matkalaukut(398 tuotetta)

American Tourister perustettiin vuonna 1933 ja on tänä päivänä maailman toiseksi suurin matkalaukkuvalmistaja. Päivittäin miljoonat tyytyväiset matkustajat ympäri maailman käyttävät heidän matkalaukkujaan. Hemmottele sinäkin itseäsi tällä laadukkaalla American Tourister matkalaukulla sopivaan hintaan.

Lajittele Suodata

American Tourister Matkalaukut

American Tourister perustettiin vuonna 1933 Providencessä, Rhode Islandissa. Perustajana oli Sol Koffler, jonka unelmana oli luoda kestävä ja kevyt matkalaukku johon on helppo pakata. Tämä unelma kävi toteen ja tänään American Tourister on maailman toiseksi suurin laukkuvalmistaja ja heillä on tyytyväisiä asiakkaita yli 90 eri maassa. Heidän valikoimassaan on värikkäitä, hauskoja ja laadukkaita matkalaukkuja sopivaan hintaan. Alla on muutama tärkeä virstanpylväs American Touristerin historiasta:

1933 - Sol Koffler Providencessä, Rhode Islandissa, käytti koko säästönsä American Touristerin perustamiseen. 1945 - Matkustamisesta tuli tavallisempaa ja kevyiden matkalaukkujen kysyntä kasvoi. Silloin American Tourister valmisti “Hi Taper”-laukut, jotka olivat korkeampia, kapeampia, kevyempiä ja helpommin pakattavia.

1965 - Yhä useampi matkusti ulkomaille 60-luvulla, ja silloin American Tourister sai kunnian olla maailman ensimmäinen valmistaja joka lentotestasi laukkujaan. He olivat luoneet maailman ensimmäiset matkalaukut jotka kestivät iskuja niiden modernien rakenteiden ansiosta.

1985 - Yritys jatkoi kestävien matkalaukkujen valmistamista 80- ja 90-luvulla. American Tourister julkaisi artikkelin, jossa gorilla seisoi heidän matkalaukkujensa päällä, koska he halusivat näyttää kuinka kestäviä ja vahvoja heidän matkalaukkunsa ovat.

1993 - Samsonite osti American Touristerin ja näin yhdistyi kaks maailman suurinta matkalaukku tuotemerkkiä jotka keskittyivät poikkeuksellisen paljon laukkujensa laatuun.

2019 - American Tourister on markkinoiden johtava matkalaukkuvalmistaja. He ovat tunnettuja heidän laadukkuudestaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan ympäri maailman. Heidän laukuissaan on useimmiten erottuvat ja vahvat värit, jotta matkustaminen olisi persoonallista ja jotta olisi helppo tunnistaa oma laukku lentokentän hihnalta.

Tuote on lisätty ostoskoriin